Heidi Játszóház

0

Mi is lehetne nagyobb öröm a gyerekek számára, mint a játék? Babázás vagy építőkockázás közben kiélhetik a kreativitásukat és játék segítségével ismerik meg a világot, amiben élnek. A keszthelyi Heidi Játszóház célja, hogy maradandó élményekkel gazdagítsa az ide érkező gyerekeket. A színes és jól felszerelt játéktérben mindenki találhat kedvére való elfoglaltságot. A játszóház emellett gyermekfelügyeletet is biztosít, így ha a szülőknek dolga akad, akár hétvégén is nyugodt szívvel rábízhatják gyermeküket az itt dolgozókra. A játszóházat a Heidi Német Nemzetiségi Magánóvoda működteti, mely Keszthelyen a Lila akác oviban található.

Belépő árak – 2022

Hétfőtől péntekig 1000-Ft/ óra.
Hétvégén 8-tól 13-ig 3.000.-Ft/alkalom

13-tól 18-ig 3.000.-Ft/alkalomA keszthelyi Heidi Játszóház nyitvatartása – 2022

Hétfőtől Péntekig: 16:00-20:00
Hétvégén: 08:00-18:00

Egyedi foglalkozások a keszthelyi Heidi Játszóházban

  • Rajzolás
  • Festés
  • Szövés-fonás
  • Mesesarok
  • Játék
  • Gyöngyfűzés
  • Agyagozás
A Heidi Játszóház plakátja

(Forrás: https://www.facebook.com/HeidiJatszohazKeszthely/photos/a.140086269960729/140086336627389/?type=1&theater)

Nyári tábor

A keszthelyi Heidi Játszóház az állandó programok és szolgáltatások mellett nyári táborokat is szervez. A gyerekek a táborban nem csak a játszóházat, hanem a Keszthely környékét is felfedezhetik. Olyan helyeket látogatnak meg, mint a Festetics Kastély, a Libás Strand, vagy akár a Zalaegerszegi Aquapark. Az élményekről képeket is készítenek, amelyeket a játszóház Facebook oldalán lehet megnézni.

Miért válassza a keszthelyi Heidi Játszóházat?

A játszóház számára fontos, hogy foglalkozásai során az élmény mellett értéket is képviseljen. Projektjük célja a gyerekeknek a hátrányos helyzetű emberekkel szembeni előítéletmentes nevelése játékos formába öntött foglalkozások kereteiben. Ezenkívül kiemelik még a környezettudatos szemléletre és egészséges életmódra való nevelést is.

A keszthelyi Heidi Játszóház elérhetőségeiShare.

About Author

Tavasztól-őszig Keszthely a második otthona. Két gyermekével a keszthelyi látnivalók többségét személyesen is kipróbálta, és örömmel kalauzolja barátait is városban. Célja, hogy a kötelező körökön túl Keszthely rejtett csodáit is megismertesse az ide látogatókkal.

Leave A Reply