Játszóházak Keszthelyen

Keszthelyen és közelében számos játszóház és élménypark ad lehetőséget a játékra a gyerekeknek – és némi szabadidőt a szülőknek. Az oldalon összegyűjtöttük a keszthelyi játszóházakat minden fontos információval együtt.

A játszóházak Keszthelyen gyermekfelügyeletet is biztosítanak az ott töltött időre, így a szülők nyugodtan intézhetik ügyeiket. Ha helyszínt keresel gyermeked szülinapi zsúrjához, nézz szét a játszóházak közt, és találd meg a legmegfelelőbbet!

Játszóházak Keszthelyen Sajtkukac Játszóház játéktere
0

Sajtkukac Játszóház

Sokszínű játéktárral várja látogatóit a Sajtkukac Játszóház Tapolcán! Élményteli időtöltés kicsiknek, nagyoknak. Ne hagyd ki, ha szülinapi bulit rendeznél gyermekednek Tapolcán, vagy csak egy csodás programmal szebbé akarod tenni a napját. Részletekért nézz bele a cikkbe!

Játszóházak Keszthelyen
0

Kölyökpark Játszóház

Szülinapi helyszínt keresel gyermekednek, vagy programot szerveznél neki? A Kölyökpark Játszóház mindkét esetben remek választás! A színes labdatengerben és mászó rendszerben gyermeked kedvére kiélheti magát. Árak és részletek a cikkben!

Játszóházak Keszthelyen A Mosoly-sziget Játszóház logója
0

Mosoly-sziget Játszóház

Ha különleges, egyedi foglalkozásokat keresel gyermeked számára, a Mosoly-sziget játszóház kínálatában biztosan találsz kedvedre valót. A szórakozás mellett sokszínű programokkal járul hozzá a gyermekek személyiségének fejlesztéséhez is. Árakról és a foglalkozásokról részletesen a cikkben olvashatsz!

Játszóházak Keszthelyen Légvárvilág - Ugrálóvárak
0

Légvárvilág Játszóház

Gyermeked arról álmodik, hogy egyszer csak Csodaországban találja magát? Valóra válthatod a vágyait! A Légvárvilág Játszóház felfújható játékparadicsomot teremt a gyermekeknek. Ne hagyd ki! Részletek, és belépő infók a cikkben!

Játszóházak Keszthelyen Az Ugrifüles Játszóház játéktere
0

Ugrifüles Játszóház

Gyermeked unatkozik, vagy csak biztos felügyeletre van szükséged? A keszthelyi Ugrifüles Játszóház élményekkel teli programok mellett rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt a kicsiknek. Részletekért nézz bele a cikkbe!

Játszóházak Keszthelyen A Heidi Játszóház kertje
0

Heidi Játszóház

Olyan helyet keresel, ahol gyermeked kiélheti kreativitását? A keszthelyi Heidi Játszóházban számos foglalkozással, színes játékokkal, nyáron pedig izgalmas táborokkal várják a kicsiket. Belépőkről, elérhetőségekről és nyitvatartásról a cikkben olvashatsz.